avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reincadrare si plata drepturi salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reincadrare si plata drepturi salariale

Decizie de concediere anulata de instanta, se dispune reincadrarea si plata drepturilor salariale de la data concedierii si pana la reincadrarea efectiva. Persoana in cauza, pe parcursul derularii procesului, a fost incadrata in munca.
Pentru aceasta perioada, in care a avut venituri din salarii, poate beneficia si de salariile la care a fost obligat angajatorul ce urmeaza sa faca reincadrarea?
Cel mai recent răspuns: noname111 , utilizator 18:12, 13 Decembrie 2013
Unde a fost incadrata, la acelasi angajator sau la altul?
la un alt angajator
In aceste conditii, va beneficia de salariile la care a fost obligat angajatorul ce urmeaza sa faca reincadrarea.

Nu are nicio legatura una cu alta.
mersi
Ma gasesc in aceeasi situatie, mi s-a dat decizie judecatoreasca favorabila privind platat tututor drepturilor salariale pana la data reincadrarii in functie si cu obligatia angajatorului de a ma reincadra in functie.

Eu sunt angajat si nu intentionez sa merg la serviciul de unde am fost concediat abuziv si care acum au obligatiile sus-mentionate prin sentinta judecatoreasca.

As vrea sa va intreb ce implica asta in ce ma priveste ? Daca nu ma re-incadrez la ei au in continuare obligatia sa imi plateasca salariile din trecut? Si pana la ce data se vor calcula aceste salarii ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta civila -litigii de munca la ce data devine definitiva ... cetatean_romania cetatean_romania Sentinta civila -litigii de munca La ce data devine definitiva o sentinta civila cu drept de apel pt care nu s-a mai depus apelul -la data ... (vezi toată discuția)
Concedierile din ultimul timp, mai exact 2009-2010, se fac pe criterii obiective? ContSters125171 ContSters125171 Ce instrumente are la indemana angajatul in cazul unei conciederi fortate-irationale(din punctul sau de vedere)? In conditii normale el semneaza un document ... (vezi toată discuția)
Plata drepturilor salariale dupa reincadrare fcamy fcamy Buna dimineata. Avem un salariat care a fost concediat in baza art.65 din Codul Muncii, avand in vedere desfiintarea locului de munca. Acesta a actionat ... (vezi toată discuția)