avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod CAEN
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod CAEN

Buna ziua,
Ce cod CAEN ar trebui sa introduc daca mi-am chizitionat niste barci (motor) cu care intentionez sa promovez satul unde imi voi deschide o crama? Plimbarile se vor desfasura pe Dunare si vor fi contra cost. Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Zsuzsanna Lukacs , Consultant credite si finantari 13:40, 12 August 2013
Ca si activitate principala- 563 - Baruri si alte activitati de servire a bauturilor. Ca si activitati secundare puteti trece orice, pe care ganditi ca le veti desfasora pe parcurs.
Ar fi bine sa treceti cat mai multe coduri deoarece adaugarea ulterioara va genera costuri suplimentare.

avem deja cod principal de cultivare a strugurilor si valorificarea lor; deci partea de bautura este acoperita de coduri caen. M-ar interesa strict partea de plimbari cu barca
9329 - Alte activitati recreative si distractive

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen productie concerte si vanzare alcool A2349u3rh A2349u3rh Buna ziua, Intentionez sa organizez concerte pe o plaja subinchiriata. Vom avea bilete la intrare, vom vinde alcool si sandwich-uri. Care sunt ... (vezi toată discuția)
Coduri caen magazin alimentar, automat cafea, organizare evenimente si lucrari constructii boggieuk boggieuk Buna ziua, Ma poate ajuta cineva cu cateva coduri CAEN, in speta : -codul caen pentru a functiona ca magazin alementar; -codul caen pentru cafea (pentru a ... (vezi toată discuția)
Aamenda pentru masa de biliard ContSters330987 ContSters330987 In autorizatie am si codul caen 9329- alte activitati recreative si distractive- trecut la alte activitati secundare.In prezent am deschis un punct de lucru ... (vezi toată discuția)