avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical

POATE SA ELIBEREZE MEDICUL DE FAMILIE IN ACEEASI LUNA 2 CERTIFICATE MEDICALE ,DE CATE 5 ZILE FIECARE,CU COD 06,PE CODURI DE BOALA DIFERITE?
Cel mai recent răspuns: mihaela david , utilizator 09:47, 9 August 2013
COD 06 inseamna urgenta medico-chirurgicala nu inteleg coduri diferite.... Daca are aceiasi serie si acelasi numar cel mai probabil este concediu medical in continuare.
ARE 2 CERTIFICATE DE CONCEDIU MEDICAL FIECARE DE CATE 5 ZILE CU COD DE BOALA DIFERIT (RESPECTIV 503 SI 569)SI FIECARE ARE COD DE URGENTA (06)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concedii si indemnizatii Irmuresan Irmuresan M-am lovit de o problema si nu stiu ce sa fac. Am primit pentru o o angajata 3 concedii medicale. Doamna e insarcinata si are o sarcina cu risc. primul ... (vezi toată discuția)
Certificat concediu medical la urgenta 100% eliberat de medicul de familie popc popc Medicul de familie poate elibera un certificat de concediu medical la urgenta(cod indemnizatie 06)?? O colega de birou s-a imbolnavit si s-a prezentat la ... (vezi toată discuția)
Ajutor concediu medical rodia rodia Am urmatoarea situatie: In luna febr.2010 am avut un c.medical cu cod indemnizatie 06(urgenta chirurgicala). In luna martie am 2 concedii medicale pt.acelasi ... (vezi toată discuția)