avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Termen prescriptie?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Termen prescriptie?

buna ziua
rog indrumare in situatia urmatoare:
sunt curator al tatalui meu care este incadrat cu grad garv handicap-AVC.
In iunie 2010,la un control din partea celor de la Asist.Sociala privind indemnizatia de insotitor,au sesizat ca nu am prelungita viza de flotant ,viza care expirase in 15 ian 2010. Drept urmare ,desi am primit indemnizatia pentru lunile ian 2010-aprilie 2010,nu am mai primit in lunile urmatoare.
In data de 27 august 2010 am solicitat in scris copii ale documentelor si temeiul legal prin care s-a hotarat neplata indemnizatiei.
Astfel in data de 29 sept 2010,primesc raspunsul din partea Dir.Asist.Sociala,precum si Nota de constatare si decizia de recuperare a sumelor incasate de tatal meu ca "'necuvenite"'si recuperarea cat mai scurta ,deoarece ''starea de sanatate a bolnavului este foarte precara''-asa cum se mentioneaza in nota de constatare.
Mai am timp de actionare in instanta ? Am vreo sansa de castig?

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de insotitor Avram_Stefan Avram_Stefan Buna ziua! Am si eu o nelamurire in privinta acordarii indemnizatiei de insotitor in alt judet decat cel in care figurez.Problema sta cam asa. Sunt persoana ... (vezi toată discuția)
Persoana cu handicap pusa sub interdictie Lynuxxx Lynuxxx Tatal meu a murit iar mama mea sufera de Alzheimer, are certificat de handicap cu insotitor (beneficiaza de prestatie sociala de la DGASPC Bacau si de ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere a copilului a soldatilor gradatilor voluntari florin79 florin79 buna ziua!va rog frumos poate ma lamuriti si pe mine sa stiu ce am de facut.am lucrat in M.A.P.N intre anii 2003 -2010 soldat gradat voluntar(SGV) in martie ... (vezi toată discuția)