avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Platforma online, intermediere plata intre beneficiar ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Platforma online, intermediere plata intre beneficiar si prestator servicii

Buna ziua,

Detin o platforma online in care, pe de o parte, se inregistreaza o serie de prestatori servicii, iar pe de alta parte beneficiarii acestor servicii. Intentionez sa implementez plata online de la beneficiar catre prestator, cu cardul.

Problema pe care o intampin este ca, pentru a ma folosi de serviciile unui furnizor de servicii de plata online, doar SRL-ul care detine site-ul poate incasa banii de la utilizatorii site-ului insa ceea ce doresc este ca, in final, banii sa ajunga la prestatorul de servicii pentru care beneficiarul efectueaza de fapt plata.

O varianta de implementare este ca toti banii platiti de benficiari sa intre in contul SRL-ului care detine site-ul, urmand ca ulterior banii sa fie impartiti catre prestatori.

Aici am cateva nedumeriri:
1. banii intra in cifra de afacere a SRL-ului care detine site-ul. Este vreo modalitate de a evita acest lucru?
2. cand banii sunt redirectionati catre diversi prestatori, banuiesc ca plata trebuie facuta pe baza unei facturi. Problema este ca acel prestator nu mi-a oferit nici un serviciu mie deci ma indoiesc ca ar putea emite astfel de facturi.


Aveti vreo idee cum se poate implementa un astfel de sistem, de intermediere de plata intre diverse entitati?

Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Forma juridica pentru un proiect de strangere de fonduri prin sponsorizari arenamieilor arenamieilor Scopul demersului este obtinerea de finantare sub forma de donatii/ sponsorizari pentru diferite proiecte individuale prin intermediul unei platforme online ... (vezi toată discuția)
Forma de inregistrare factura nanboe nanboe Ca si companie inregistrata in Romania contractam periodic prin intermediul unor platforme de freelancing de tipul UpWork diversi freelanceri pentru taskuri ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, detin si un site web la nivel international prin care ... Vall3ntin Vall3ntin Buna ziua, detin si un site web la nivel international prin care functioneaza srl-ul meu neplatitor TVA, pe codul caen 7311 , mai exact publicitate prin ... (vezi toată discuția)