avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Buna ziua, detin si un site web la nivel international ...
Discuție deschisă în

Buna ziua, detin si un site web la nivel international prin care ...

Buna ziua, detin si un site web la nivel international prin care functioneaza srl-ul meu neplatitor TVA, pe codul caen 7311 , mai exact publicitate prin website, Ofer servicii de publicitate dar la un nivel intern, mai exact utilizatorul ca sa achizitioneze tipul de publicitate dorit trebuie mai intai sa isi alimenteze contul de publicitate dupa care va achizitiona din shop-ul online ce doreste. Toate achizitiile se fac online prin diferite portaluri de acceptare plati (card) etc. Dupa ce isi selecteaza oferta dorita eu le facturez serviciul.(persoane fizice)

Intrebarea mea este eu trebuie cumva sa inregistrez si acea depunere in contul intern al beneficiarului sau este in regula cum procedez, mai exact dupa ce beneficiarul cumpara un serviciu eu ii facturez pe suma serviciului respectiv ramanand in contul intern suma de bani necheltuita.

Alte discuții în legătură

Aspecte contabile si fiscale in cazul unui website anunturi pujina21 pujina21 Am infiintat un srl : -7311 activitati ale agentiilor de publicitate -7312 servicii de reprezentare media -6311 Prelucrarea Datelor, Administrarea paginilor ... (vezi toată discuția)
Caen anunturi, adsense, produse/servicii digitale alexran alexran Lucrez la un proiect online care include pe aceeasi platforma: 1. un serviciu de anunturi (vanzari/cumparari, oferte de joburi, etc); 2. spatiu de reclama ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat pfa 2017 - obligatorie sau nu? staycu staycu Buna ziua, Am un PFA, neplatitor de tva cu: CAEN 7410 Activitati de design specializat; CAEN 4791 Comert cu amanuntul prin internet; CAEN 6311 ... (vezi toată discuția)