avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor de sustinere a familiei
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor de sustinere a familiei

buna ziua, puteti sa-mi spuneti ce conditii trebuiesc indeplinite pt. a primi ajutor de sustinere a familiei?
daca unul din membrii familieidetina casa si masina poti primi ajutor de sustinere?

Alte discuții în legătură

Ajutor social Trifua Trifua Buna ziua..am o intrebare...suntem o familie formata din 5 membrii..3 copii minori...am masina pe numele meu..am 17 ar.pamant cu tot cu casa..de la primarie mi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! mama mea a decedat, iar eu ca fiica ei si singura ... iulianegrea88 iulianegrea88 Buna ziua! Mama mea a decedat, iar eu ca fiica ei si singura rudă nu am primit ajutor de înmormântare deoarece aceasta nu avea o pensie sau un salariu, ci o ... (vezi toată discuția)
Documente necesare la solicitarea ajutorului public judiciar mihaelaciocarlan mihaelaciocarlan buna seara .va rog frumos sa-mi spuneti de ce sant necesare toate facturile pe care le platesc sa le depun pt a beneficia de aj pub judiciar ? inclusiv trebuie ... (vezi toată discuția)