avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor de sustinere a familiei
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor de sustinere a familiei

buna ziua, puteti sa-mi spuneti ce conditii trebuiesc indeplinite pt. a primi ajutor de sustinere a familiei?
daca unul din membrii familieidetina casa si masina poti primi ajutor de sustinere?

Alte discuții în legătură

Ajutor social Trifua Trifua Buna ziua..am o intrebare...suntem o familie formata din 5 membrii..3 copii minori...am masina pe numele meu..am 17 ar.pamant cu tot cu casa..de la primarie mi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! mama mea a decedat, iar eu ca fiica ei si singura ... iulianegrea88 iulianegrea88 Buna ziua! Mama mea a decedat, iar eu ca fiica ei si singura rudă nu am primit ajutor de înmormântare deoarece aceasta nu avea o pensie sau un salariu, ci o ... (vezi toată discuția)
Ajutor de deces AlbertCaf AlbertCaf Buna ziua! Imi puteti spune, va rog, daca un functionar public angajat in cadrul unei primarii poate primi ajutor de deces de la aceasta primarie in caz de ... (vezi toată discuția)