avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschidere cont trezorerie in alt oras decat unde este ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschidere cont trezorerie in alt oras decat unde este sediul social

Buna ziua,

As dori sa deschid cont la trezorerie in sector 3. Firma ar sediul social in alt judet.
Este posibil, si daca da ce documente trebuie sa prezint?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: rodica_bizdoaca , utilizator 16:40, 9 August 2013
Da, este posibil.
Trebuie sa prezentati certificatul de inmatriculare si CUI.
Va multumesc .
Am fost la Trezorerie sector 3. In concluzie : NU SE POATE DECAT UNDE ESTE SEDIUL SOCIAL! Asta ca sa nu mai fie induceri in eroare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa-mi deschid o firma de transport marfa. V2000 V2000 Buna ziua vreau sami deschid o firma de transport marfa dar cu o autoutilitara de la 2,8 t la 3,5t prelata sau dubă intre 5 si 10 europaleti in ... (vezi toată discuția)
La schimbarea sediului social trebuie schimbat si contul trezoriei? Andreeaaz Andreeaaz Buna ziua! Recent am schimbat sediul social al firmei din Sector 2, Bucuresti, in Otopeni, Ilfov. Momentan avem deschis cont la trezoreria sectorului 2, ... (vezi toată discuția)
Cont srl clepsidra clepsidra doresc sa-mi deschid un srl in alt judet decat ilfov. dar doresc sa am punct de lucru in bucuresti si activitatea tot in bucuresti. intrebarea se pune: unde ... (vezi toată discuția)