avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general La schimbarea sediului social trebuie schimbat si ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

La schimbarea sediului social trebuie schimbat si contul trezoriei?

Buna ziua!

Recent am schimbat sediul social al firmei din Sector 2, Bucuresti, in Otopeni, Ilfov. Momentan avem deschis cont la trezoreria sectorului 2, acolo unde aveam si sediul social vechi, insa nu stiu daca o data cu schimbarea sediului in alta localitate trebuie schimbat si contul de la trezorerie. Adica, daca este necesar sa inchid contul de la sectorul 2 si sa imi deschid un cont nou acolo unde are trezoreria orasul Otopeni (in sect.3) sau este in regula daca ramane acelasi cont ca si pana acum.
Doamnele de la trezoreria sectorului 2 nu au stiut sa ne raspunda la aceasta intrebare.

Multumesc!
Andreea

Alte discuții în legătură

Tribunalul bucuresti/ unde taxa de timbru ? calin_andrei calin_andrei Salut, Dosarul este la Tribunalul Bucuresti, reclamanta are sediul in alt oras; unde pot sa platesc taxa de timbru in Bucuresti? La ceva taxe locale? Si ... (vezi toată discuția)
Schimbare trezorerie bogdan.netejoru bogdan.netejoru Buna ziua, Mi-am schimbat sediul social din sector 2 in sector 3 .Am cont deschis la trezoreria sectorului 2....e obligatoriu acum sa inchid contul de ... (vezi toată discuția)
Cont srl clepsidra clepsidra doresc sa-mi deschid un srl in alt judet decat ilfov. dar doresc sa am punct de lucru in bucuresti si activitatea tot in bucuresti. intrebarea se pune: unde ... (vezi toată discuția)