avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Schimbare Trezorerie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Schimbare Trezorerie

Buna ziua,

Mi-am schimbat sediul social din sector 2 in sector 3 .Am cont deschis la trezoreria sectorului 2....e obligatoriu acum sa inchid contul de trezorerie din sector 2 si sa deschin unul in sector 3 sau se poate sa ramana acesta in continuare?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 08:33, 8 Septembrie 2011
Va mutati contul la Trezoreria pe raza careia aveti domiciliul fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La schimbarea sediului social trebuie schimbat si contul trezoriei? Andreeaaz Andreeaaz Buna ziua! Recent am schimbat sediul social al firmei din Sector 2, Bucuresti, in Otopeni, Ilfov. Momentan avem deschis cont la trezoreria sectorului 2, ... (vezi toată discuția)
Tribunalul bucuresti/ unde taxa de timbru ? calin_andrei calin_andrei Salut, Dosarul este la Tribunalul Bucuresti, reclamanta are sediul in alt oras; unde pot sa platesc taxa de timbru in Bucuresti? La ceva taxe locale? Si ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru mioara54 mioara54 Buna ziua,am o intrebare si va rog frumos daca ma puteti ajuta cu un raspuns.Subsemnata sint din Bucuresti si trebuie sa platesc o taxa judiciara de timbru ... (vezi toată discuția)