Da se poate.
Mai precis cand a murit mama dvs.?
Daca nu a trecut un an aveti sanse sa obtineti partea dvs. de mostenire pentru ca sunteti in termen si puteti cere in instanta anularea certificatului de mostenitor al fratelui daca nu ati fost anuntat desi ma mir ca notarul unde a facut succesiunea nu v-a anuntat(bineinteles daca fratele dvs nu a sustinut ca e singur mostenitor si a dus martor ca e singur mostenitor)
au trecut 4 ani de la moartea mamei.
cu toate ca eu sunt cel care sta in casa si am stat in casa cu mama si cealalta jumatate este deja a meu de la prima mostenire, dupa tata, iar fratele a luat toate pamanturile atunci.ce martor putea sa aduca , daca eu stau in casa?
Mergeti la un notar si daca aveti certificatul de deces al mamei dvs. solicitati verificarea in Registrul national de succesiuni, daca fratele dvs. a facut succesiunea asa aflati unde a facut-o si puteti obtine un duplicat dupa ea .Cu aceste informatii mergeti la un avocat.El va spune daca se mai poate face ceva sau nu.
Succesiune casa
marin1981
Buna ziua.Dupa moartea tatalui s-a facut succesiunea casei in felul urmator:75% i-a revenit mamei si 25% mie si fratelui meu. Acum dupa moartea mamei, fratele ... (vezi toată discuția)