avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Perturbarea linistii publice
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Perturbarea linistii publice

Buna ziua,
M-am mutat acum 9 luni intr-un complex rezidential nou construit. De la inceput o parte dintre vecini au tot dat petreceri (de casa noua, zi onomastice sau aniversari, etc). Am chemat politia in cateva randuri, dar politia m-a sunat la o ora dupa ce am facut eu sesizarea sa ma intrebe daca mai este necesar sa se deplaseze. :( De ceva vreme se strang cativa vecini pe balconul de langa geamul dormitorului copilului meu (de 9 luni) si stau de vorba pana noaptea tarziu. (injuraturi obscene, fum de tigare, rasete, etc).Nu este petrecere sau ceva de genul, doar ca este foarte deranjant sa nu am deloc liniste noaptea, mai ales ca se intampla aproape zilnic.
Intrebarea mea este: cui pot sa ma adresez sau daca existe vreo lege care sa reglementeze aceste lucruri si in ce masura?
Multumesc

Cel mai recent răspuns: doctorATU , utilizator 18:02, 14 Noiembrie 2020

cum adica nu am dreptate sesizarea a fost semnata de inca 4 vecini afectati
apelul la 112 la fel si cum am spus asta este rezultatul
in urma apelurilor activitatea s-a intensificat si rezultatul este ca ascultam muzica la comanda
daca nici asta nu este suficient atunci asa cum am spus legea o fac tot cei care au probleme cu ea.
Amendati cu ce?cu cate un avertisment atat.
va multumesc
Doamna Adina ce s-a mai intamplat intre timp sunt curios de situatia dumneavoastra, mai stati acolo?

yoyoyo2012 a scris:

Doamna Adina ce s-a mai intamplat intre timp sunt curios de situatia dumneavoastra, mai stati acolo?

:)))

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa dovedesc ca vecinul ma deranjeaza cu muzica ziua si noaptea? adrian_george adrian_george Buna ziua, locuiesc la casa si am o problema cu un vecin. Dansul asculta muzica cu boxele in curte, zi sau noapte. Problema dureaza de 1 an si s-a ... (vezi toată discuția)
Ce spune legea 61/1991 despre restaurantele în aer liber în ... VioletaGH VioletaGH Ce spune legea 61/1991 despre restaurantele în aer liber în privința ordini și liniștii publice 2023 (vezi toată discuția)
Deranjarea linisti publice legea nr. 192/2019. cand pot asculta ... Anonimmm2017 Anonimmm2017 Deranjarea linisti publice Legea nr. 192/2019. Cand pot asculta muzica si cat de tare incat sa nu fiu amendat? Am avut o situatie penibila si vreau sa stiu ... (vezi toată discuția)