avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Inlocuire ascensor cu fonduri europene
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Inlocuire ascensor cu fonduri europene

buna ziua,

recent am achizitionat un apartament intr-un bloc vechi iar in acest bloc este un lift dat in folosinta in 1986 care arata jalnic. din cate stiu pt inlocuirea totala care costa destul de mult trebuie stransi bani din timp si apoi exista posibilitatea de a-l plati in rate, insa am discutat cu dl administrator si mi-a spus ca a auzit de la cineva ca se poate inlocui (gratuit?) liftul cu fonduri europene. eu nu am auzit asa ceva pana acum, exista undeva o propunere / lege / hotarare in acest sens?

va multumesc.

Alte discuții în legătură

Reabilitare lifturi vechi de catre primarie... AlainCostea AlainCostea Ca urmare a faptului ca in februarie 2020 urma sa nu mai putem folosi liftul actual, asociatia a strans bani pentru avans al unui nou lift, au fost hotarari, ... (vezi toată discuția)
Modernizare lift cu fonduri europene antinea antinea Buna ziua tuturor! Va rog sa ma ajutati cu un sfat. In scara de bloc unde locuiesc s-a hotarat de catre majoritatea vecinilor sa se demareze lucrari de ... (vezi toată discuția)
Plati asociatie de proprietari TomaCornel TomaCornel Buna ziua, Am cateva intrebari: 1. Locuiesc intr-un bloc cu 6 nivele, iar liftul pleaca dintre parter si etajul I. Eu locuiesc la etajul I, intr-un ... (vezi toată discuția)