avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Functionarii publici
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Functionarii publici

ce inseamna activitati similare, in contextul art.100, alin(2) din Legea 188/1999 - privind statutul functionarilor publici ?
Cel mai recent răspuns: CristinaMocanu , utilizator 15:47, 21 August 2013
Prin activitati similare se intelege faptul ca atributiile pe care le aveti de indeplinit in noua structura in care ati fost numita sunt mai mult de 50% neschimbate in raport ce cele pe care le ati indeplinit inainte de reorganizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare functie publica de conducere anamaria81 anamaria81 Prin transformarea biroului in compartiment se desfiinteaza postul de conducere de sef birou si inca 2 posturi de executie. La celelalte posturi de executie ... (vezi toată discuția)
Reorganizare anaf tamasjolan tamasjolan Legea 188/1999 ART. 100 (1) În caz de reorganizare a autorităţii sau instituţiei publice, funcţionarii publici vor fi numiţi în noile ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri legate de postul pe care il ocup sau pe care il voi ocupa tavy tavy poate cineva s-a lovit de o asemenea situatie.Lucrez intr-o institutie publica.Am fost cu studii medii timp de 20 de ani,am urmat o facultate de 6 ani,sunt ... (vezi toată discuția)