avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Ridicare executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Ridicare executare silita

buna ziua,
As vrea sa va consult in legatura cu urmatoarea speta:
1.anul trecut mi s-a facut o executare silita de catre un recuperator cu mandat pentru un credit neachitat integral la o banca .Deoarece nu am realizat venituri ,popririle pe cont efectuate de executorul judecatoresc nu au avut rezultat.
2.anul acesta am primit oadresa de la banca creditoare prin care mi s-a comunicat faptul ca debitul a fost cumparat de o alta societate de recuperare,careia urmeaza sa-i achit debitul.
mentionez ca in primul caz nici banca,nici mandatarul si nici executorul nu mi-au comunicat nimic,am aflat de porirea pe cont de la una din bancile la care am cont deschis,care mi-a trimis o comunicare.
Intrebare:ce se intampla cu poprirea ,care prin vanzarea creditului si schimbarea recuperatorului nu mai are obiect, eu urmand sa stabilesc modul de restituire a creditului in functie de intelegerea pe care o voi face cu noul creditor.
Care ar fi solutia de ridicare a popririi?Ce ar trebui sa fac eu?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 13:59, 19 August 2013
Doar daca platiti, veti putea cere ridicarea. Noul creditor se subroga in dreptului cedentului, asadar va continua respectiva executare silita. Stati linistit, doar au mutat creanta fata de dvs in alt buzunar, nu au renuntat la ea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita angelica82 angelica82 Buna ziua, Am contractat un credit bancar in anul 2008.Din varii motive nu am mai putut achita ratele anul acesta.Am primit de la birou executor ... (vezi toată discuția)
Poprire la banca, dar sc nu are conturi deschise angyandreescu angyandreescu In momentul transmiterii adresei de poprire, la banca respectiva societatea in cauza nu avea niciun cont deschis. S-a comunicat executorului ca SC nu are ... (vezi toată discuția)
Prescriptie creanta - titlu executoriu ! DAMIS DAMIS Dragii mei ! Va rog sa ma luminati si pe mine cu privire la o creanta reprezentand lichiditati si care a fost consfiintita prin act notarial (intre doua ... (vezi toată discuția)