am unele nelamuriri privind procedura in instanta.
Un SRL completeaza gresit o decizie de incetare C.I.M. si anume: contractul s-a incheiat prin decizia unilaterala a angajatului, in preambulul deciziei s-a trecut ca CIM-ul s-a incheiat prin demisia angajatului ( exista demisia la dosar) ceea ce e corect, insa la temei s-a mentionat acordul partilor si art 55b. Pe baza acestei decizii s-au facut inscrierile in Carnetul de munca , cum ca raportul de munca a incetat prin acordul partilor ceea ce e eronat. Din cauza acestor mentiuni, firma e nevoita sa restituie subventiile incasate ca urmare a incadrarii in munca a unui absolvent si toate scutirile la plata ajutoruli de somaj aferente. S-a facut cerere la ITM de a se rectifica inscrierea eronata a temeiului art 55b in loc de art 55 c-demisie depunandu-se ca proba demisia angajatului. Cei de la ITM refuza rectificarea . Aceasta decizie de respingere a cererii poate fi atacata in instanta . Intrebarile mele sunt:
- care e instanta competenta si care sectie ?
- ce forma trebuie sa imbrace contestatia mea ?
Va multumesc !
1. Instanta competenta este Tribunalul din judetul in care aceti domiciliul sau resedinta. Litigiile de munca sunt scutite de taxe.
2. Consultati un avocat pentru a face hartiile necesare.
da, stiam ca e Tribunalul , dar nu eram sigura de sectie , banuiam ca e contencios contestandu-se decizia unei autoritati publice . In legatura cu forma actiunii cred ca ma voi descurca :-)