davideg a scris:
Poti fi tu acel salariat chiar si cu 2 ore pe zi, ceea ce e recomandabil, in situatia ta, pentru ca nu vei avea mari cheltuieli dat fiind specificul activitatii.Neavvnd cheltuieli ai putea plati impozit pe profit mult mai mult decat 3,5% din venituri.
buna
sunt noua pe forum
am si eu o mare problema...am vrut sa imi deschid un pfa sa fac comert cu produse non alimentare iar dupa ce mi-am facut jumate din acte mi-au zis aia de la reg.comertului k imi treb.curs de vanzator..nu mi venea sa cred ce auzeam...si am si pe cartea de munk experienta in vanzari de vreo 4 ani...eu stiu k acel curs e obligatoriu dak nu ai experienta in vanzari pe cartea de munk sau dak vinzi produse alimentare..dar asa?k sunt asa nervosi aia de la reg.com de n-ai vazut..nu-ti da nimeni o informatie concreta...nu putea sa zica de la inceput k treb cursuri..imi zice dupa ce am cheltuit o gramada de bani...in fine..nu ar treb sa conteze exp din cartea de munk?sa ma lamureasca si pe mine cineva...sau ce fel de intreprindere pot sa imi deschid k sa pot face comert cu produse non alimentare fara sa treb cursurile alea tampite care dureaza 3 luni si mai costa si 5 mil...intreprindere individuala sau asociatie familiala?si la astea 2 treb cursurile alea..k nu mai stiu pe cine sa cred...am cautat si pe net da nu zice nimeni nimic concret....nu zicea nimeni de cursurile alea..si cu toate astea trebuiau...dak ma apuc sa fac io intreprindere individuala si trebuie si acolo cursuri de vanzator?ce fac ?..alti bani degeaba?si ore pierdute pe la registru?...sau ascociatie fam.la fel...ma apuc sa o fac si dupa ce cheltui niste iar sa imi zica k treb cursurile alea....ce fac? va rog ajutati-ma sa gasesc raspunsuri niste concrete k sunt disperata