avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Asistenta sociala
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Asistenta sociala

Buna.De 12 ani mama are grija de nepoata ei adica a luat-o in plasament.Noi ne-am mutat in Germania si vrem sa o aducem si pe mama aici.Se poate ca mama sa fie in continuare ingrijitoare in Germania? Se poate cu acelasi contract din Romania sau trebuie facut altul aici?
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Desfintare c-v paula38 paula38 Buna ziua problema este urmatoarea ,am vindut o casa nepoatei mele cu C_V ,cu clauza de intretinere,dar in contract a existat si un drept de abitatie viagera ... (vezi toată discuția)
O mica intrebare? iulianagilceava iulianagilceava Buna dimineata.As dori si eu raspuns a o intrebare dc se poate it mai repede.Mama mea a avut grija de o persoana mai in virsta. Aceasta doamna sufera de o ... (vezi toată discuția)
Rezilierea unui contract de vanzare-cumparare flodin47 flodin47 Pe data de 7 iunie 1993 m-a inpins nu stiu cine sa fac un contract de vanzare-cumparare cu uzufruct viager pe o garsoniera intre mine si o nepoata de a mea eu ... (vezi toată discuția)