deoarece eram inca in concediu medical, vineri 9 august mi-am trimis fiica sa-mi ridice drepturile banesti cu o imputernicire scrisa si semnata de mine. desi o astfel de situatie a mai avut loc cel putin de doua ori in aceea firma, o angajata care de fapt nici nu are contract de munca si un consilier marketing care se ocupa cu plata salariilor, au refuzat sa-i inmaneze fiicei mele, salariul meu. fiica le-a spus ca s-a mai procedat si in alte randuri la fel iar aceste doua persoane i-au spus ca fara o imputernicire de la un notar autorizat, nu se poate!
mentionez ca am lucrat doua sambete in aceea firma, cate 6 ore in fiecare dar si pe 24 iunie si nu am fost platita suplimentar desi am semnat in condica de prezenta si sunt prinsa si pe camera de filmat. mi s-a spus ca unei persoane angajate in functie de raspundere, nu i se platesc ore suplimentare! sunt administrator, acolo. astazi m-am suparat foarte tare si pentru toate nedreptatile pe care mi le-au facut, am trimis demisia pe mail, semnata!
luni am sa merg sa-mi iau singura salariul si ma tem ca nu mi-l vor da.
ce pot sa fac sa-mi iau totusi salariul luni? pana la a ajunge la tribunal! am foarte mare nevoie de bani! pot depune plangere la politie pentru refuzul lor? ma poate ajuta politia in asemenea caz/
stiu ca pot depune plangere la itm dar pana rezolva acestia situatia, eu am facturi de platit, mancare de cumparat...si-apoi, daca patronul se incapataneaza, chiar daca e inconstient cat de mult rau isi face, s-ar putea sa-i mai vad dupa un an, cand s-ar termina procesul!
ce pot sa fac?
multumesc frumos!
luena
Dosar penal
Velica Rodica
Am depus o plangere la politie impotriva vecinei mele care a intrat in curtea mea fara acordul meu si m-a lovit lasandu-mi numeroase urme pe corp , fapt pentru ... (vezi toată discuția)