avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1119 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Vanzator ambulant
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Vanzator ambulant

Buna ziua! As vrea sa incep sa vand diferite produse alimentare (biscuiti, cornuri, etc) deja ambalate, in piete, ca vanzator ambulant, fara stand. Imi puteti spune ce acte imi sunt necesare pt aceasta activitate? Trebuie infiintat PFA, imi trebuie casa de marcat? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 10:19, 11 August 2013

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avize / procedura vanzare in stand in centru comercial kyotox kyotox Buna ziua, Imi poate spune cineva ce documente sunt necesare pentru a vinde (temporar) produse alimentare (dulciuri, ambalate) intr-un stand dintr-un centru ... (vezi toată discuția)
Vânzãtor ambulant; livrare la domiciuliul clientului pe bazã de comandã ContSters279511 ContSters279511 Bună ziua tuturor celor de aici. Vă rog să mă luminați în privința următoarei chestiuni: În zona în care locuiesc (la casă), cele mai ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa sau Îi - magazin de cartier; conditii, costuri, autorizatii ContSters279511 ContSters279511 Bună ziua tuturor celor de aici. Vă rog să mă luminați în privința următoarei chestiuni: În zona în care locuiesc (la casă), cele mai ... (vezi toată discuția)