Sunt student anul II in cadrul Universitatii, la colegiu. Doresc sa-mi deschid o firma; ca domeniu de activitate ar fi dezvoltarea de soft [aplicatii web, CRM, ERP, SAP, etc..]
Problema este ca nu am timpul necesar pentru a-l pierde completand nush cate formulare, sa platesc in 15.000 de locuri taxe, sa se gaseasa o dependenta intre actele necesare: dupa ce iei A1, mai iti trebuie A2, A3, A3', samd si aceasta informatie iti este comunicata abia dupa ce crezi ca ai tot ce scria pe lista... Oricum, trevatura obisnuita intalnita in sistemul romanesc.
deci:
- care sunt conditiile care trebuie sa le indeplinesc ca sa-mi deschid o firma [SRL], beneficiind de facilitatile pentru studenti?
- este mai rentabil sa devin PFA, decat sa-mi deschid firma in conditiile de mai sus?
- cat dureaza procesul [in cat timp firma e "gata"]?
sunt dispus sa platesc pentru un set de informatii complete si asistenta juridica. datele de contact vor fi furnizate persoanelor interesate.
daca sunt offtopic, imi cer scuze adminului, si il rog sa-l mute in forumul corespunzator.
imi cer scuze pentru duplicat, dar se pare ca site-ul a avut un delay foarte mare si am mai apasat submit inca o data. rog adminul sa stearga al 2-lea post.
Multumesc