avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sedii Secundare - inregistrare in Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sedii Secundare - inregistrare in Revisal

Buna ziua,
firma la care lucrez are mai multe puncte de lucru, iar la doua dintre acestea au fost maimult de 4 angajati si s-a scos de la finante CUI separat si au devenit sedii secundare.
Intrebarea mea este daca trebuie inregistrat separat in Revisal sau in alta parte.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 12:30, 12 August 2013
Doar daca doriti acest lucru, nu este obligatoriu.

Conf art 2 alin 3 HG 500/2011 angajatorii care au înfiinţat sucursale, agenţii, reprezentanţe sau alte asemenea unităţi fără personalitate juridică, cărora le-au delegat competenţa încadrării personalului prin încheierea de contracte individuale de muncă, pot delega acestora şi competenţa înfiinţării registrului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal - puncte de lucru simona ch simona ch Am o societate care are puncte de lucru cu mai mult de 5 salariati, pentru care a obtinut CUI-uri. Conform art. 2 alin (3) din HG 500/2011, \\"Angajatorii care ... (vezi toată discuția)
Punctul de lucru suciugeorgeta suciugeorgeta Va rog sa-mi spuneti daca o firma are dosarele de personal la sediul social dar are si punct de lucru unde activeaza salariatii.....trebuie sa existe si acolo ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru-angajare salariati ada24 ada24 Doresc sa angajez pe un cabinet individual cu sediul social in localitatea X o persoana si alte doua persoane pe puctul de lucru din localitatea Y. Intrebarea ... (vezi toată discuția)