avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Studii secretar primarie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Studii secretar primarie

Buna ziua, as vrea sa aud ceva pareri de la experti in domeniu.:) Ce studii ai nevoie exact pentru a fi secretar de primarie????Sa spunem un exemplu... absolvent al facultatii de Stiinte Administrative specializarea administratie publica si un masterat in Drept - Proceduri judiciare si profesii liberale. Neavand experienta in domeniul studiat, ar fi debutant. S-ar incadra persoana? Unde se da concursul pentru secretar de primarie... la Bucuresti sau la consiliul judetean , Prefectura???
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 12:25, 15 August 2013
Pe romaneste: secretarul unitatii administrativ teritoriale trebuie sa aiba studii superioare, in domeniile drept sau administratie publica. Legea mai cere sa mai aiba si master, insa momentan acel articol este suspendat. Cerinta minima de vechime in specialitatea studiilor este de 2 ani la comune si 5 ani la orase (deci nu poate fi debutant). Concursul este organizat la ANFP, in Bucuresti, pentru orice unitate administrativ-teritoriala din tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii necesare pentru a detine functia de secretar al unei comune ContSters366526 ContSters366526 Am absolvit facultatea de zootehnie si urmez un master in administratie publica, pot detine functia de secretar al unei x comune?Mentionez ca momentan detin ... (vezi toată discuția)
studii necesare pentru secretar oras mijue mijue Am absolvit facultatea de management financiar contabil avand si masterul in management.Pot participa la un concurs pentru functia de secretar al ... (vezi toată discuția)
Munca carnetel carnetel pentru a fi secretar intr-o primarie de comuna trebuie sa ai si facultatea de drept sa ajunge doar masterul in drept (vezi toată discuția)