Buna ziua,am o intreprindere individuala si doresc sa angajez o persoana.Am facut o decizie interna ca de transmiterea Revisal sa se ocupe un angajat.
In cazul in care I.I nu are calculator ,aceasta transmitere la Revisal se poate face de la un alt calculator ce nu apartine firmei?
In caz de control ITM cum fac dovada ca angajatul meu face transmiterea Revisal?multumesc!
Conf art 7 HG 500/2011 registrul se păstrează în formă electronică la sediul angajatorului şi, după caz, la sediul sucursalei, agenţiei, reprezentanţei sau al altor asemenea unităţi fără personalitate juridică, care au delegată competenţa înfiinţării registrului.
Conf art 2 alin 5 HG 500/2011 completarea şi transmiterea registrului se fac de către una sau mai multe persoane nominalizate prin decizie scrisă de către angajator.
In concluzie, atat timp cat calculatorul pe care este programul revisal se afla la sediul firmei si detineti o decizie prin care desemnati angajatul respectiv sa se ocupe de inreg si transm Revisalului, avezi dovezi suficiente pentru a face dovada respectarii legii.
Pastrare revisal
STEFAN ALINA
Angajat (contabil) cu contract partial desemnat prin decizie pt intocmirea Revisal, pot pastra Revisal in alta parte decat la sediul angajatorului? Daca este ... (vezi toată discuția)