Buna ziua !
O firma inregistrata in Botosani ( din 2003 - aveam parola si transmiteam online ) si-a schimbat denumirea si sediul social in Bucuresti la inceputul acestui an. Efectuandu-se aceste modificari, am anuntat printr-un mail ITM -ul de la Bucuresti, am atasat certificatul de inmatriculare si statutul firmei. Am facut modificarile ( datele angajatorului) in Revisal si am transmis.
La inceputul lunii iulie am deschis un punct de lucru fara personalitate juridica intr-o localitate din apropierea orasului Botosani.
Stiu ca revisalul trebuie sa stea in mod normal la sediul firmei , deci in Bucuresti. Intrebarea era daca eu, inspector RU , pot tine Revisalul la acest punct de lucru sau daca exista vreo solutie in acest sens ?
Multumesc mult !
Potrivit art.7 din HG 500/2011, registrul se pastreaza in forma electronica la sediul angajatorului si, dupa caz, la sediul sucursalei, agentiei, reprezentantei sau al altor asemenea unitati fara personalitate juridica, care au delegata competenta infiintarii registrului.
Asadar, il puteti pastra numai daca aveti delegata competenta de infiintare a acestuia.
Societatea mama, prin AGA, emite o decizie in care stabileste pentru punctul de lucru :
- competenta pentru incadrarea personalului prin incheierea de contracte individuale de munca;
- competenta pentru infiintarea si completarea registrului general de evidenta a salariatilor.
Pastrare revisal
STEFAN ALINA
Angajat (contabil) cu contract partial desemnat prin decizie pt intocmirea Revisal, pot pastra Revisal in alta parte decat la sediul angajatorului? Daca este ... (vezi toată discuția)