avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Impozitare tichete cadou
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Impozitare tichete cadou

Buna ziua,

Am un furnizor care imi ofera bonus tichete cadou pentru fidelizare. Cand le primesc semnez un proces-verbal de predare primire. Trebuie platit impozit pe ele? Daca da, care este procedura.

Cu stima
Cel mai recent răspuns: k3nveloo , utilizator 17:01, 12 August 2013
Aveti in linkul de mai jos toate detaliile.Regimul fiscal al tichetelor cadou direct de pe site-ul anaf.

[ link extern ]
multumesc mult pentru indicatie dar face referire la tichetele acordate angajatilor. mie imi trebuie ceva legat de tichetele cadou care se acorda in scop de marketing de la o firma catre alta.

Cu stima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete cadou bonus georgi24ro georgi24ro am incheiat cu o societate un contract furnizare tichete de masa. primesc bonus in tichete cadou 5% din valoarea tichetelor de masa. am incheiat pentru asta un ... (vezi toată discuția)
Reduceri comerciale pitirut pitirut O firma care comercializeaza la populatie produse cosmetice si detergenti, ofera stimulente ptr.fidelizarea clientilor, astfel: cumperi 2 produse si al 3lea ... (vezi toată discuția)
Tichete cadou Gabriela Negrut Gabriela Negrut Buna seara, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Societatea X este producatorul, iar societatea R este cea care distribuie bunurile produse de catre ... (vezi toată discuția)