buna ziua! va rog daca se poate sa- mi spuneti si mie care e rostul efectuarii unei expertize exrajudiciare?
( Facuta de un expert ce figureaza pe lista CET-R de pe langa tribunal)
multumesc,MIRELA
buna ziua!
e vorba espre un partaj judiciar intre soti
marul discordiei ,un asa zis garaj care a fost supra evaluat. am contestat.garajul a fost construit intre 2 garaje mai demult construite /.deci.:cu bunavointa vecinilor ni sa permis sa ne lipim de ei prin sudarea a 2 usi din tabla normala,a spatelui tot din bucat de tabla si a 4 bare de teava pt acoperis ca acoperis sa u folosit placi de azbociment asta afost in 1988 inte timp sotii sau despattit .garajul,la prima evaluare a fost 130 mil apoi ,au intervenit ........si sa facut reeval la 141mil . in instanta am adus fotografii.marturia vecinilor dar inst recomanda sa aducem un act de vanzare cumparare a unui asemenea garaj din zona.
notarii refuza sa dea relatii scrise fiind SECRETE ALE INSTITUTIEI SINGURA CALE AR FI AC EXPERTIZA FACUTA DE UN EXPERT CET-R DE PE LISATA DATA INSTANTELOR DAR CARE SA REDEA REALITATEA : 2 PEREt I DIN 6 TABLE SI UN ACOPERIS ,UZATE ,USI RUPTE SI SPATIU in INTERIOR FOLOSIT DE OAMENI AI STRAZII .DE VB DE FAPT DE UN SOPRON fra lumina electrica ,fara apa scurgere la canal,facut in regie proprie fara pardoseli fara nicun pic de zid si construit pe un teren/prop.personala/sub care sunt 2 conducte magistrale de gaz metan
vreau ac expertiza .la ce ma ajuta?
Este foarte posibil ca evaluarea sa aiba la baza valoarea terenului pe care este construit garajul si mai putin materialele din care acesta este construit.
buna ziua!
nu,au calculat dintr-un start gresit val garajului (un a terenului)la 1300lei/mp valoare care conform catalogului de specialitate corespunde unui garaj cu pereti din zid cimentat ,cu plafon din placa de ciment,cu apa curenta si chiuveta,cu
scurgere la canalizare,cu iluminat cu ajutorul curentului electric,cu pardoseli........... Ori,din toate aceste conditii acest garaj ,nu indeplineste nici macar o conditie! !!!.!!! Doi pereti longitudinali sunt ai vecinilor,nu-s nici macar COMUNI ,usile sunt din 2 table iar in partea de sus,pe latime snt sudate alte bucati de circa 35 cm latime ca sa se ajunga la bara ce sustine azbestul SI peretele din spate e format di 3 table sudate una langa alta fara adaus fiindca inaltimea din spate e mai mica pt a se da scurgere pt apa ploii.
la ora actuala toate punctele de sudura sunt mancate de rugina .sopronul ne fiind intretinut. valoarea terenului e calculata separat si val teren+val garaj=141.000.000 lei vechi ori aceste 6 buc tabla ,4 bare a 3m lungime si apoximativ 3m cornier+ placile de azbociment,sudate si aranjate in regie proprie+val terenului =30 EURO X 29MP=3316 RONI nu justifica valoarea totala a SOPRONULUIzis garaj , doar ca se afla intre 2 garaje cu adevarat !
Distanta
Denyv
Buna ziua!As dori sa ma ajutati intr-o problema! Un vecin si-a construit un asa zis ,,Sopron” pentru pasari, in spatele casei mele (bucatarie)! Nu a ... (vezi toată discuția)