avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somatie si titlu executoriu CASS 2011
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somatie si titlu executoriu CASS 2011

In anul 2011 am inregistrat urmatoarele venituri:
- Venituri din salarii (> decat un salariu minim);
- Vnituri din dobanzi la banca;
- Venituri din vanzarea unui imobil.
Am primit decizie de impunere in luna august 2013, somatie si titlu executoriu pentru neplata CAS. Am luat adeverinta de la Finante cu justificarea acestor venituri. Ce trebuie sa mai fac in continuare pentru anularea deciziei de plata a CAS-ului pentru venituri Independente, in afara de statul la cozile infernale de la CASS? Raspunde cineva pentru pierderea timpului meu liber din cauza incompetentelor celor de la sanatate si finante?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 15:14, 17 August 2013
NU, nu raspunde nimeni pentru pierderea timpului dvoastra liber si a altor milioane de romani.
Mai precis pentru ce v-a venit somatia de plata cass? dobanzi? sau ce? In plus in 2011 ati lucrat tot anul ca salariat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributia de sanatate doinadaciu doinadaciu Buna ziua! In situatia in care o persoana este incadrata cu carte de munca si a platit cass si desfasoara si o activitate independenta respectiv cabinet ... (vezi toată discuția)
Somatie anaf - cas hdany hdany Buna ziua, Ieri am primit o somatie cu titlu de executare silita de la ANAF cum ca in anul 2011 am avut venituri din activitati independente si nu s-au ... (vezi toată discuția)
Cass pensionar - vanzare teren Barzote Barzote Buna ziua, In anul 2010 bunicul meu care era pensionar a vandut un teren . In anul 2014 a primit de la Casa de Sanatate o Decizie de Impunere pentru plata ... (vezi toată discuția)