avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Detasare functionar public sau transfer ?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Detasare functionar public sau transfer ?

Sunt functionar public si sunt propus pentru detasare la o alta Directie in cadrul aceleasi institutii cu un salariu mai mare decat in actuala Directie unde am un salariu mai mic. Salariul este consistent mai mare in noua Directie unde sunt detasat. Intrebare : noua salarizare imi este luata in calcul pentru pensie sau se ia in calcul salariul de la Directia de unde am fost detasat care este mult mai mic, s-au trebuie sa cer sa fiu transferat pt. a beneficia de noua salarizare . Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: savuvirgil , utilizator 16:16, 12 August 2013
La pensie vi se va lua in calcul salariaul avut pe perioada detasarii , adica cel primit de la unitatea unde ati fost detasat.
Va multumesc mult !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cazul detasarii unui functionar public care ocupa o functie ... laana laana In cazul detasarii unui functionar public care ocupa o functie de conducere( director general adjunct) la o alta institutie pe un post inferior( director ... (vezi toată discuția)
Vechime inclusa in salariu? cameliasndlsc cameliasndlsc Buna ziua, sunt detasata de ceva timp de la o firma privata in sectorul bugetar. In contractul pe care l-am semnat cu firma privata nu sunt trecute ... (vezi toată discuția)
Detasat conform art 47 alin(2) din legea 53/2003, codul muncii ACManuela ACManuela Buna ziua, In perioada iunie 2015 - februarie 2016 am fost desatata la o institutie publica in baza prevederilor art 45-47 din Legea 53/2003 Codul muncii ... (vezi toată discuția)