avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Polita de asigurare garsoniera
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Polita de asigurare garsoniera

Buna ziua , in urma decesului tatalui am mostenit o garsoniera pe care am inceput sa o renovam de la zero.Printre mesterii care lucreaza la garsoniera am chemat si un instalator apa-gaz pt unele modificari la instalatia din baie.....acum dupa o luna si jumatate de la lucrare a cedat o teava schimbata de dansul si a inundat vecinii de la parter(garsoniera fiind la etj 1) inundand si udand bunurile lor.Avem asigurare la garsoniera dar intrebarea este daca in cazul asta va despagubi asigurarea sau trebuie sa scoatem noi din buzunar.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 21:16, 12 August 2013
Trebuie sa verificati contractul de asigurare. In el gasiti situatiile acoperite de polita.
incendiu, trasnet, furt, vandalism ......apa de conducta.intrebarea era daca la apa de conducta intra ce sa intamplat la noi .
Riscul pe care l-ati denumit (inundatie prin apa din conducte) se refera la daunele produse apartamentului dv. prin inundatie.Pentru a fi asigurata si dauna produsa vecinului, ar fi trebuit sa aveti cumparat riscul suplimentar "daune civile".
Mai mult, daca vecinul are si el asigurare, cuprinzand si inundatia la apa din conducte, va fi despagubit dar asiguratorul lui va deconta de la dv. dauna produsa din culpa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare house la garanta maria tudorita maria tudorita Ziua buna, am cumparat o garsoniera cu credit imobiliar de la Alpha, cu asigurare de la Garanta. Asigurarea e obisnuita , zic eu, tip House. ieri m-a ... (vezi toată discuția)
Teava scurgere a vecinului-cine plateste anamariatiron anamariatiron Buna ziua. Locuiesc intr-o casa tip duplex unde teava de scurgere a vecinului trece pe la mine prin baie. Intrucat aceasta teava curge in baia mea am fost ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in cazul unui apartament, nelocuit (aflat la etj 3), ... GabM GabM Buna ziua, In cazul unui apartament, nelocuit (aflat la etj 3), neasigurat, dar inundat grav din cauza infundarii instalatiei de scurgere/canalizarii de la ... (vezi toată discuția)