avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Unde achit cheltuielile de judecata dispuse de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Unde achit cheltuielile de judecata dispuse de Tribunalul Bucuresti?

Am primit o comunicare privind o sentinta civila si sunt obligat sa achit cheltuielile de judecata in valoare de 155 lei. Unde le achit? Eu locuiesc in jud ILFOV.
MS
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 03:31, 16 August 2013
Nu puteţi afla răspunsuri la această întrebare scriind pe forumuri. Cheltuielile de judecată le datoraţi părţii potrivnice şi le veţi plăti acolo unde vă indică ea să le plătiţi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cheltuieli de judecata dupa pierderea procesului ramy78 ramy78 Buna ziua. Am aflat astazi ca am pierdut un proces civil. Sentinta este irevocabila si sunt obligata la plata a 2000 lei cheltuieli de judecata. Ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Plata cheltuieli judecata xp-kry xp-kry In urma unui proces de iesire din indiviziune trebuiesc achitate niste cheltuieli de judecata . Unde si cum se platesc acestea ?In comunicarea de la ... (vezi toată discuția)
Debit restant intretinere la bloc si cheltuieli de judecata impuse deeapreda deeapreda Buna ziua, Am urmatoarea problema si am nevoie de sfaturile dvs. In cazul unui proces pentru recuperarea unui debit restant la intretinere, proprietarului ... (vezi toată discuția)