Buna ziua, in 2008 am luat de la o banca un card de credit (tipicul 3x salariul), si am facut o descoperire de 1600 ron, spre sfarsitul anului 2008 nu am mai putut achita catre banca datoria. In iulie 2013 am fost contactat de catre o firma de recuperare creante, prima intrebare dupa identificare a fost cat si cand pot plati din datorie catre ei, nu daca am serviciu sau daca "mai traiesc". Le-am spus ca nu le pot plati pentru ca mai am un credit la o alta banca la care ma straduiesc sa fie cat se poate la zi cu platile ( asta se intampla pentru ca s-au ieftinit salariile si au crescut costurile de supravietuire). Azi am primit un sms de la 1806 prin care ma roaga sa sun la un nr de fix si sa ii comunic unui agent de executare cand sunt de gasit acasa. Nu stiu ce sa fac, sa sun si sa vad ce vrea omu sau sa ii las in pace...:((
Cei de la [editat] sunt foarte agresivi. Nu sunt avocat dar eu nu i-as suna. Ei incearca sa va forteze cumva s ale dati banii. Or sa va sune ei ziua, noaptea, sambata, duminica,la pranz ... cu amenintari de toate felurile. E un fel de abuz ce fac ei.
Nu stiu exact cum este cu descoperirea de cont,dar cred ca avea o anumita data scadenta si cum din 2008 au trecut 5 ani,posibil sa se fi prescris,deci firma de recuperare nu mai poate sa va dea in judecata pentru a recupera creanta. Nu trebuie sa sunati la firma respectiva si sa negociati cu ei, ignorati-i si inarmati-va cu nervi de otel.