avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie anticipata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie anticipata

Buna ziua sunt născută in 1958 11 mai si doresc sa ies anticipat la pensie mi sa cerut 31 de ani de munca din care 25 de ani am muncit la fabrica de țigări in grupa a-2-a un an si o luna la icva București in comerț, am beneficiat de 24 luni de salarii compensatorii si 8 luni de somaj. Plătesc contribute la stat de 2 ani si 4 luni lucrez in italia de 4 ani dintre care un an de somaj si 3 ani lucrati part-time adică 3 ore pe zi va rog daca se poate sa imi spune-ti daca pot iesi la pensie anticipata si daca ani lucrati in italia se iau in considerare de statul roman va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 15:32, 15 August 2013
Limita de varsta la 55 de ani si 7 luni(11/12/2013).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data ieºirii la pensie Verginica58 Verginica58 Buna am o mare nelamurire daca mi-ți putea raspunde v-as multumi foarte mult. Sunt născută in mai 1958 am lucrat 1 an si trei luni la societatea icva ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala si pensie pentru limita de varsta feliciatimisoara feliciatimisoara ma numesc felicia sunt nascuta in 1958 11 12 ,am 34 ani de munca ,dorec foarte mult sa ies la pensie ,anticipat si apoi la drept ,desi ca am grupa a 2 ,am ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata violeta_popescu violeta_popescu buna ziua,mama mea a lucrat 20 de ani cu grupa a doua si 5 ani fara grupa la o fabrica de portelan. acum are varsta de 53 de ani.intrebarea mea este daca se ... (vezi toată discuția)