avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Perioada proba la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Perioada proba la locul de munca

Buna ziua,
As vrea sa stiu daca CIM este pe perioada nedeterminata, se poate considera valabila perioada de proba 90 zile?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:01, 13 August 2013
da
In cazul unui c.i.m. incheiat pe durata nedeterminata, pentru verificarea aptitudinilor salariatului, la incheierea contractului individual de munca se poate stabili o perioada de proba de cel mult 90 de zile calendaristice pentru functiile de executie si de cel mult 120 de zile calendaristice pentru functiile de conducere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de proba Anayllyl Anayllyl Buna dimineata! Va rog sa-mi raspundeti cat poate dura perioada de proba si daca o perioada de 90 de zile este legala. Multumesc (vezi toată discuția)
Contract de munca lyly64 lyly64 Buna seara, Se poate incheia un contract de munca pe perioada nedeterminata, in proba o luna de zile. Multumesc frumos Craciun fericit. (vezi toată discuția)
Perioada de proba la angajare MarcelBuzu MarcelBuzu Va rog sa imi spuneti, conform legilor in vigoare, care este perioada de proba maxima pe care o poate propune un angajator la angajarea unei persoane pe un ... (vezi toată discuția)