avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Daune RCA
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Daune RCA

in urma unui accident sa facut constatarea de inspectorul de daune de la [EDITAT} s-a stabilit valoarea daunelor reparatia a fost executata dar nu s-a facut decontarea desi actele au fost depuse in 15 iulie 2013 ce este de facut?
Ultima modificare: Marți, 13 August 2013
Ioan Ciobanu, Expert judiciar
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 09:58, 22 August 2013
In ce calitate intrebati? Reparator sau pagubit/asigurat?Niste detalii sunt necesare.
Mergeti la asigurator si intrebati ce se intampla de se intarzie cu plata ( acum, sa va spun din experienta, nici nu a trecut prea mult timp!!, dar dvs. ii puteti actiona in judecata pentru plata penalizarilor sau a dobanzii-depinde de tipul de asigurare pentru care asteptati plata-).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurarea nu-mi plateste reparatiile masinii aurora_ioan aurora_ioan am avut un accident de circulatie soldat cu avarii iar soferul vinovat avea asigurare la bcr asigurari.aceasta firma refuza dupa ce a dechis dosar de dauna si ... (vezi toată discuția)
Dosar daune constatare amiabila tiby83 tiby83 Salut, Am cateva nelamuriri in legatura cu dosarul de daune deschis in urma constatului amiabil. Am fost implicat intr-un accident usor soldat doar cu ... (vezi toată discuția)
Accident auto constatare amiabila DANI70 DANI70 care sunt pasi pe care trebuie sa ii urmez in caz de accident usor? In cat timp se primesc despagubirile (vezi toată discuția)