avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie

Buna seara,
Daca in cartea de munca la o anumita unitate sunt trecute sporul de vechime, sporul de grupa I, iar la incheierea cartii la locul de munca respectiv este precizata perioada pentru care s-a lucrat in grupa I , mai este necesara solicitarea unei adeverinte de la acel loc de munca?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:51, 18 Martie 2009
Daca rezulta cu certirudine aceste aspecte precum si perioada nu mai este nevoie de adeverinta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta pentru dosar pensionare rdavid rdavid Buna ziua, Cum sau de la ce institutie pot obtine o adeverinta care sa confirme faptul ca am fost angajat cu carte de munca la o unitate (Cooperativa ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de vechime itm monageo79 monageo79 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informatie foarte importanta pentru mine. In data de 12.03.2004 am incetat un contract de munca la o societate ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de vechime lumifatu lumifatu buna ziua, as avea si eu nevoie de putin ajutor, daca se poate. intr-o adeverinta de vechime care trebuie depusa la casa de pensii pentru calcularea pensiei, ... (vezi toată discuția)