avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal neconform cu realitatea
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal neconform cu realitatea

am incetat contractul de munca in luna iulie conf art 55 lit b. La solicitarea adeverintei de vechime am constatat ca timp de 2 luni figurez in concediu fara plata. nu am fost instiintata de acest lucru la momentul respectiv si nici nu am semnat vreun act sau cerere. Nu inteleg cum e posibil acest lucru. Daca merg instanta pot cere daune pentru acest fapt.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:20, 14 August 2013
prima data, solicitati, in scris,printr-o adresa inregistrala la registratura societatii, copii ale documentelor conform carora au fost efectuate inregistrarile in revisal.
dupa ce societatea vi le va comunica, sau refuza sa vi le comunice, va puteti adresa instantei pentru eventuale pretentii.
dar este posibil sa fie o eroare materiala... in orice caz, angajatorul are obligatia sa va lamureasca si sa va puna la dispozitie documentele din dosarul personal.
am copii dupa revisal, si nu cred ca este o gresala pt ca au mai fost si alti angajati in aceeasi situatie in aceeasi perioada.
multumesc
elenamoroianu a scris:
Daca merg instanta pot cere daune pentru acest fapt.

Da, puteti cere daune in instanta.
La ce daune va ganditi? Puneti in balanta timpul pierdut prin instante si beneficiile.
Incercati calea medierii poate va este mai de folos. Succes!
Pe perioada in care figurati in CFP , ati primit salariu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detasare angajat Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua, am un angajat care trebuie sa il detasez la alta firma.Intrebarea mea este cum va aparea acesta pe statul de plata si pontajul meu?cu 0 zile ... (vezi toată discuția)
Transcriere act de pe o copie xerox! OvidiuDanut OvidiuDanut Am o speta. Un individ care a lucrat in institutia mea in intervalul 1976-1990, a venit acum cateva zile cu o copie xerox de pe o adeverinta emisa de aceeasi ... (vezi toată discuția)
Fals, uz de fals i0n i0n Povesteam acum cateva zile despre instiintarea de preaviz primita de la o societate. Astazi am fost la ITM sa-mi ridic cartea de munca si am constatat ca, ... (vezi toată discuția)