Am incheiat o intelegere cu piritii sub forma unui proces verbal scris , semnat de noi in prezenta a doi martori care au semnat si acestia , cnp etc . Aceasta intelgere a fost depusa la judecatorie de ambele parti - reclamat si piriti . Piritii se mai pot razgindi ? Observ ca iar au inceput sa dea semne de '' nervozitate '' . Termenul este pe ata de 13 sept .#-o
Am uitat sa amintesc faptul ca aceasta intelegere este si la expertul nominalizat de catre instanta si a depus-o si acesta alaturi de expertiza .
da . nu s-a terminat ...daca se razgindesc fac o plingere penala pentru fals in acte ...este ceva acolo ...adica: ladata cin s-a facut actul , mama piritului (si ea este pirita) deci mama si fiu piriti , aceasta a spus ca merge cu actul in casa sa-l semneze piritul cae chipurile nu vroia sa dea ochii cu noi . ulterior am aflat ca acesta nu era acasa ci undeva la munte . se intelege faptul ca a semnat mama acestuia in locul lui , inducindu-ne in eroare ...ce parere aveti ??
Nu stiu ce sa mai spun...am deaface cu niste nebuni . Au renuntat la avocat , au spus ca ei nu mai vin la nici o infatisare , au facut intelegerea aia si acum fac iar scandal ...nu mai nteleg nimi. Intelegerea afost depusa la judecatorie . Eu ma duc pe data de 13 si daca ei nu vin nu stiu ce se va mai intimpla...un balamuc asta e
Daca nu vin nu se va semna tranzactia si trebuie sa va judecati.
Va poate insa ajuta la proces actul semnat de ei...dar daca unul nu a semnat chiar ca poate fi balamuc in apel...
Daca nu declara apel e treaba lor.
Prescriptie
ContSters255159
Am o mica problema, care consta in faptul ca nu inteleg urmatorul fapt.
Un \\"proces verbal\\" facut intre 2 persoane si semnate fara notar, se anuleaza ... (vezi toată discuția)