avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act semnat in fals
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act semnat in fals

Am incheiat un proces verbal pe care trebuia sa-l semneze atit mama cit si fiul (piritii) . In locul fiului a semnat mama acestuia , dupa care a depus acest inscris la judecatorie . Eu am descoperit acest fals . La urmatoarea sedinta sa anunt judecatorul ? Ce se poate intimp[la ?
Cel mai recent răspuns: prietenulomului , utilizator 15:05, 18 August 2013
Stimat forumist,

Vă judedcați după Noul Cod de procedură civilă, sau după cel vechi?
vechi
Poate mama a avut procură de la fiu pentru semnătură. V-aţi pus şi această întrebare -?
Da , mi-am pus-o . Nu are...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intelegere intre parti semnata in prezenta a doi martori prietenulomului prietenulomului Am incheiat o intelegere cu piritii sub forma unui proces verbal scris , semnat de noi in prezenta a doi martori care au semnat si acestia , cnp etc . Aceasta ... (vezi toată discuția)
Inscriere in fals  Raicu Raisa Raicu Raisa Se poate depune inscrierea in fals odata cu cererea de expertiza grafica? Care este documentul prin care se depune cererea de inscriere in fals in cadrul unui ... (vezi toată discuția)
Recurs depus la judecatorie adlala adlala Am un proces civil cu Politia ,mi-sa intocmit proces verbal de contraventie in lipsa mea si a pus un martor pe care eu nu l-am vazut ca sa sustina si sa ... (vezi toată discuția)