avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Angajare asistent personal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Angajare asistent personal

Buna ziua, eu azi mi-am dat demisia din functia de asistent personal al unei persoane cu handicap. Mama mea ar vrea ea sa se angajeze in locul meu dar primaria spune ca nu-i da voie ITM-ul pentru ca nu are fonduri. Acuma intrebarea mea este, la ce le trebuie mai multe fonduri daca se face doar o inlocuire, nu se angajeaza inca o persoana si cine stabileste lucrurile acestea, primarul, itm-ul, cine? Multumesc frumos si o zi buna va doresc.
Cel mai recent răspuns: alcida20 , utilizator 11:40, 14 August 2013
1. ITM nu are nici o treaba cu asa ceva.

2. Intrebati la Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului din judetul dvs.
noua asa ni s-a spus de la primarie ca de la itm nu le da voie. deci nu e adevart. :) ok, o sa intrebam atunci la directia de asistenta sociala. multumim

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistent personal al copilului cu handicap Calin1979 Calin1979 Avand certificat medical de handicap cu gradul - grav , mama copilului are dreptul sa fie angajat langa copil ca si asistent si daca da cine il angajaza si in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru insotitor handicap gradul 1 floryn70 floryn70 buna ziua .va rog sa-mi raspundeti si mie cumnatul meu are pensie de handicap gradul 1 cu insotitor ,pensia de insotitor o ia soacra mea, sau o lua ,de la ... (vezi toată discuția)
Insotitor persoana cu handicap george0908 george0908 Am un unchi in virsta de 86 ani care din luna februarie 2011 a avut un atac cerebral in urma caruia nu mai vede este foarte bolnav,aproape imobilizat la ... (vezi toată discuția)