avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Dovada ca o societate nu a fost infiintata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Dovada ca o societate nu a fost infiintata

Acum aproximativ un an am facut o rezervare de denumire a unei viitoare societati comerciale. Firma respectiva nu s-a mai infiintat pana la urma, insa acum se doreste retragerea capitalului social (dupa rezervare, a apucat sa depuna capitalul social). Ce trebuie sa solicit de la ORC, ca dovada ca societatea nu s-a mai infiintat pana la urma si de ce formular am nevoie?
In baza dovezii respective + chitanta depunerii capitalului social, se mai poate ridica acest capital, avand in vedere ca a trecut asa de mult timp?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Loredana_84 , utilizator 08:45, 24 August 2013
Solicitati registrului comertului contra cost pe o cerere de furnizare informatii faptul ca in baza rezervarii pe care o detineti nu a fost inmatriculata nicio societate.
Am cererea despre care vorbiti in fata mea. La solicitant trec numele firmei care trebuia constituita? Nu stiu ce altceva mai trebuie sa bifez in cererea respectiva a.i. sa mi se elibereze informatia ca nu a fost constituita societatea.
Multumesc frumos!
La solicitant treceti numele dvs. deoarece detineti aceasta calitate. Formularul este acesta:
[ link extern ]
Bifati la punctul V. - Criterii de identificare punctuala - denumire.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezervare denumire firma amrita950 amrita950 Buna ziua, 1. La rezervarea denumirii firmei este necesar ca cererea sa fie insotita si de alte documente? Pe cererea standard am observat ca exista o ... (vezi toată discuția)
Costuri infiintare srl 2dsmart 2dsmart buna ziua vreau sa infiintez un srl cu un capital social de 200ron si 5 coduri CAEN spuneti-mi care sunt costurile infiintarii firmei si ordinea ... (vezi toată discuția)
Redenumire firma + schimbarea obiectului principal de activitate alexandra.gazda alexandra.gazda Buna ziua, este posibila schimbarea numelui si a codului CAEN a unei societati comerciale deja infiintate? Daca da, care sunt costurile fata de infiintarea ... (vezi toată discuția)