avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Comunicare birou executor judecatoresc
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Comunicare birou executor judecatoresc

Buna ziua, am mare nevoie din nou de ajutorul dvs. Unchiul meu a imprumutat o suma de bani, a achitat doar o parte din suma, aprox un sfert. Imrumutul a fost facut in baza unei masini, a girat cu ea, masina care in momentul de fata nu o mai detine. A primit o comunicare de la birou executor judecatoresc in care se comunica debitul neachitat dar valoarea dobanzilor nu. El nu stie pana la aceasta data valoarea totala pe care o are de achitat. Pe comunicare scrie decat suma imprumutata neachitata in valoare de... plus dobanzile, dar la dobanzi nu scrie nicio valoare. Cum poate afla acest lucru? Nu trebuiau trecute si dobanzile pe comunicare?
2. S-a trecut la executarea silita pe baza titlului executoriu reprezentat de contract de credit. Intrebarea este: titlul executoriu nu trebuie emis de un tribunal? Poate tine loc contractul unui titlu executoriu?
Comunicarea invoca art 454 Cod procedura Civila si il someaza prin blocarea asupra veniturilor salariale pe care le primeste lunar.
Va rog foarte mult daca ma puteti ajuta. Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 14 August 2013
mikiii, utilizator
Cel mai recent răspuns: Zsuzsanna Lukacs , Consultant credite si finantari 12:03, 14 August 2013
1.Trebuie sa cere de la creditor, o nota informativa cu debitele actualizate la zii (sold imprumut + dobanda).

2. [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire sandrinamelinda sandrinamelinda Societatea a infiintat poprire asupra veniturilor unui salariat \" pana la concurenta sumei de x lei, valoare ce se modifica cu fiecare zi de intarziere pana ... (vezi toată discuția)
Reactualizare suma Alina-Adriana Visirin Alina-Adriana Visirin De la ce data trebuie actualizata o suma de bani cu rata inflatiei, avand in vedere ca in ordonanta de plata instanta ordona: \"Someaza pe debitoare sa ... (vezi toată discuția)
Ajutor disperat pentru solutionarea unei executari RAISA76 RAISA76 Buna ziua! Am si eu o mare nelamurire si consider ca in cazul meu s-a facut un mare abuz. in anul 2006,am facut o descoperire de card in valoare de 1700,si ... (vezi toată discuția)