avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie de somaj

Un angajat care a lucrat cu contract de munca cu timp partial de 4ore/zi pe o perioada mai mare de 12luni beneficiaza de indemnizatie de somaj?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:50, 14 August 2013
1. Beneficiaza de indemnizatie de somaj daca are 24 de luni lucrate cu 4 ore.

2. Sau, mai bine, spuneti cum a lucrat in ultimele 24 de luni, cu cate ore pe zi in fiecare luna si va spun daca poate beneficia de indemnizatie de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stagiul de cotizare pentru somaj suciugeorgeta suciugeorgeta Pentru o persoana care a fost in somaj pana in martie 2010 apoi a fost angajat la noi la firma cu 4 ore pe zi,poate intra in somaj dupa 12 luni lucrate cu 4 ... (vezi toată discuția)
Ccc, angajare pe perioada determinata, somaj marcigr8 marcigr8 Am o prietena, ea la data de 24 martie 2012 a iesit din CCC, a fost angajata la o firma cu perioada determinata pentru o luna ( proba). Acum a auzit ca nu ... (vezi toată discuția)
Drept la somaj OROSZ ANDREI OROSZ ANDREI daca am fost incadrat in muca pe perioada determinata la expirarea celei de a doua prelungiri nu mi se mai prelungeste contractul pentru ca este reducere de ... (vezi toată discuția)