avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Incasare sume in plus la executare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Incasare sume in plus la executare

Revin cu o problema mai veche. Am avut de recuperat un debit de la un client. Am apelat la un executor. Acesta mi-a facut o factura de avans onorariu si chitanta. In aprilie am platit executorul. In luna mai s-a solutionat problema, am incasat debitul de la client si sume in plus pe care l-a momentul respectiv nu stiam ce reprezinta. Ulterior executorul mi-a spus ca acea suma in plus reprezinta suma pe care eu am platit-o in aprilie si taxe timbru. Eu in mai le-am trecut pe 473. Acum ce trebuie sa fac pentru a inregistra sumele corect?
Ultima modificare: Joi, 15 August 2013
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ANDRU55 , utilizator 19:17, 14 August 2013
Pai probabil ca ati avut contarea 512=473; puteti face o reglare pentru sintetic 512=473 rosu si 512=758 sau 768 negru ; in final nu veti incarca rulajul pe 473 si 512 iar sumele recuperate se duc pe venituri care vor inchide cheltuiala initiala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reglare plata in plus Alexandra Z Alexandra Z Buna ziua! Am o plata in plus inregistrata in martie 2015 pe 409 si in aprilie vreau sa o reglez astfel: 409=5311 in rosu 411=5311 in negru Este corect? (vezi toată discuția)
Ref. stingere/compensare a documentelor ce se storneaza Dragos1986 Dragos1986 Am si eu o intrebare si totodata o nelamurire pentru care va rog, daca se poate, sa ma ghidati spre o rezolvare sau cel putin lamurire ... (vezi toată discuția)
Declaratia 100 :impozit pe profit de recuperat barbutadddddddddddddd barbutadddddddddddddd Daca ma poate ajuta cineva la intocmirea decl.100 in urmat.situatie: Anul 2007;impozit pe profit platit in plus :2500 Anul 2008:impozit pe profit calculat ... (vezi toată discuția)