Buna ziua,
Am si eu nevoie de ajutor, doresc sa fac o plangere dar problema este ca nu stiu unde si nici cum sa o formulez ,plangerea vreau sa o fac despre un drum ce apartine unei comune si este foarte deteriorat, in acetele comunale acesta este dat ca si asfaltat dar nici macar un utilaj nu a fost bagat acolo de ani buni.
Cineva mi-a spus ca sa o fac la prefectura judetului de care apartine, dar ma intrb daca ma ajuta la ceva.
Doresc un raspuns. multumesc
Eu consider ca nu ajuta la nimic.
Oricum plangere suna destul de ofensiv, mai bine ii spuneti sesizare sau recomandare.
Si pana sa ajungeti la prefectura mai bine va opriti la primarie, discutati cu dl primar sau cu domnii consilieri locali, le aduceti la cunostinta problemele etc. pentru ca de asta i-ati ales.
Rufele sa spala in familie, este o parere.
n53
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
la Primăria locală, în 2 exemplare.Se poate depune la Serviciul registratură al primăriei, sau recomandat cu Confirmare de primire.Păstrati Factura postei+ex. nr.2+Confirmarea de primire ce se va înapoia cu semnătura destinatarului.Primăria, are obligatia de a vă solutiona petitia si a vă da un răspuns în interiorul a 30 de zile de la primire, excluzând din calcul ziua primirii. Păstrati toate acestea din mai multe motive, de exemplu : nesolutionarea si necomunicarea răspunsului către dvs. în interiorul termenului legal de 30 de zile (sau refuzul explicit) - sanctiunea OG. Nr.27/2002 si Legea 233/2002, în contenciosul administrativ, pe L-554/2004;
Către, Primăria comunei "X", judetul . . . ,
Subsemnata . . ., domiciliată în . . . , str. . . ., Nr. . . ., comuna . . ., cod postal . . , judetul . . ., nevoită de împrejurări, formulez si vă depun prezenta, întrucât :
1) desi, în actele comunale . . .drumul numit . . . , drum ce face legătura între si între sau duce la . . ., în realitate acest drum/sosea este neasfaltat . . . .De ce, în acte este înregistrat ca fiind asfaltat ? ;
2) . . . , . . ; (Urmează să puneti întrebarea . . .?);
3) . . . ;
Vă solicit respectuos, solutionarea prezentei integral, punctual - potrivit nevoilor si cerintelor punctelor mele si nu pe lângă, şi comunicare în termen legal către mine pe adresa de mai sus.
Vă multumesc anticipat pentru răspunsul ce mi-l veti da.
data . . . semnătura dvs.
Buna ziua . Acum cateva zile am fost la primărie sa imi plătesc impozitul si pe langa impozit am mai avut de platit 500 de lei pentru o firma care preia gunoiul de pe strada mea ,o firma pentru care eu nu am semnat nimic si nu am fost intrebat sau informat despre ea. Va rog sa ma informati si pe mine ce pot face in situatia asta si ce fel de plângere pot face ! Va multumesc !