avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Hartuire din cauza unui credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Hartuire din cauza unui credit

Problema mea sta in felul urmator:

Am luat un credit de la ICredit si am ajuns in imposibilitatea se a-l mai plati asa cum trebuie-100Ron/sapt-si s-au cam adunat penalizari pe acolo.

D-na care vine sa incaseze ratele-director zonal-vine cu cerere de sume de 200-300Ron pe saptamana bani pe care nu intelege ca nu am de unde sa ii scot si nici nu vrea sa gasim o solutie sa dau mai putin.
Plus de asta vorbeste foarte urat,tipa,si a vrut sa intre in curtea mea cu forta(eram in fata portii)pentru a-i trage pe parintii mai la raspundre,parinti care nu au nici o treaba cu acest credit, eu am totusi 30 de ani,:frantic:.
Intrebarea mea...are ea vreun drept sa vb cu mine cum vb si sa intre pe propietatea mea fara a fi invitata?
Daca nu mai platesc merge dosarul la executare silita sau la recuperatori?

Va multumesc frumos
In astfel de cazuri "recuperatorul" este chiar "cooperativa" care v-a creditat.
Nu veti scapa de ei pana nu veti achitati creditul. Cand ati accesat creditul banuiesc ca v-ati gandit si la posibilitatea neachitarii ratelor din diverse motive. Achitarea ratelor saptamanal seamana a ceva ce nu am voie sa mentionez aici dar cunoasteti cuvantul foarte bine.
Discutati cu seful doamnei care incaseaza ratele si poate ajungeti la un consens, stabilirea unei rate pe care o veti putea plati la termene bine stabilite, marirea perioadei de rambursare si in consecinta si dobanzii.
Doar in cazul in care vor constata ca nu veti mai putea face fata ratelor vor ajunge la executare silita.
Daca este agresiva puteti depune o plangere la politie impotriva ei.
Eventual puteti face o sesizare si sefilor ei dar nu cred ca veti avea sorti de izbanda cu acestia, cel mai probabil este proba la interviul de angajare si cred ca intra si in fisa postului sa fie agresivi.:)
Multumesc,dar poate intra peste mine in curtea mea in ideea in care discutia s-a purtat in strada?
Nici politia nu are voie sa intre fara mandat pe o proprietate, concluziile le trageti singur.
Eu pe acest contract am clauza de confidentialitate...in ce conditii aceasta poate fi revocata?Rog un raspuns urgent !!!!

Va multumesc frumos
Clauza de confidentialitate nu poate fi revocata decat cu acordul celeilalte parti iar in conditiile in care nu va achitati de obligatiile asumate prin semnarea contractului de credit aceasta clauza nu va fi revocata niciodata.
Clauzele de confidentialitate dintr-un contract nu pot fi revocate decat daca este prevazut un termen in acest sens.
In cazul incalcarii clauzei de confidentialitate se poate solicita plata de daune-interese.

Alte discuții în legătură

Rate banca daponte stefan daponte stefan Daca sunt restant cu patru rate la banca se poate cere rambursarea in totalitate a creditului,chiar daca peste doua sau trei luni voi plati integral?Prin ... (vezi toată discuția)
Probleme cu banca 300356 300356 Am un credit la o banca. Creditul a fost facut in 2006 pana in 2018. Rata era de cca. 140 euro. Am platit , dar cu sincope, dar am platit , luna de luna. In ... (vezi toată discuția)
Executare silita c_dobrescu c_dobrescu In septembrie 2004 am facut un contract de credit. Am platit ratele pana in decembrie 2005, cand sotul meu a decedat, am vandut casa si am plecat in ... (vezi toată discuția)