avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Hartuire din cauza unui credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Hartuire din cauza unui credit

Problema mea sta in felul urmator:

Am luat un credit de la ICredit si am ajuns in imposibilitatea se a-l mai plati asa cum trebuie-100Ron/sapt-si s-au cam adunat penalizari pe acolo.

D-na care vine sa incaseze ratele-director zonal-vine cu cerere de sume de 200-300Ron pe saptamana bani pe care nu intelege ca nu am de unde sa ii scot si nici nu vrea sa gasim o solutie sa dau mai putin.
Plus de asta vorbeste foarte urat,tipa,si a vrut sa intre in curtea mea cu forta(eram in fata portii)pentru a-i trage pe parintii mai la raspundre,parinti care nu au nici o treaba cu acest credit, eu am totusi 30 de ani,:frantic:.
Intrebarea mea...are ea vreun drept sa vb cu mine cum vb si sa intre pe propietatea mea fara a fi invitata?
Daca nu mai platesc merge dosarul la executare silita sau la recuperatori?

Va multumesc frumos
Am inteles...dar eu stiam ca persoana de contact o contacteaza in momentul in care nu reusesc sa dea de titularul contractului.

Multumesc pentru raspunsuri.
Daca nu va gasesc dupa un apel telefonic se intelege ca nu ati putut fi contactat si atunci au tot dreptul sa contacteze persoana de contact indicata in contract.
Nici nu trebuie sa demonstreze acest lucru, cum puteti demonstra dvs. ca erati disponibil la momentul apelului?
Pai tocmai asta este ca m-au gasit de fiecare data la domiciliu
N-o sa puteti dovedi.
Pana la clauza si respectarea sau nerespectarea ei, aveti de platit acel credit. Pt neplata lui, puteti fi executata silit.
Cum sa nu pot dovedi din moment ce locuiesc impreuna cu parintii mei si sunt martori ca de fiecare data cand am fost cautata de ei m-au gasit acasa.
Nu am spus niciodata ca nu vreau sa platesc creditul,nu asta a fost problema mea.
Am cerut lamuriri in privinta clauzei de confidentialitate,atat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rate banca daponte stefan daponte stefan Daca sunt restant cu patru rate la banca se poate cere rambursarea in totalitate a creditului,chiar daca peste doua sau trei luni voi plati integral?Prin ... (vezi toată discuția)
Probleme cu banca 300356 300356 Am un credit la o banca. Creditul a fost facut in 2006 pana in 2018. Rata era de cca. 140 euro. Am platit , dar cu sincope, dar am platit , luna de luna. In ... (vezi toată discuția)
Executare silita c_dobrescu c_dobrescu In septembrie 2004 am facut un contract de credit. Am platit ratele pana in decembrie 2005, cand sotul meu a decedat, am vandut casa si am plecat in ... (vezi toată discuția)