Am citit recent ca este posibil sa declaram falimentul personal in alta tara din UE unde exista legea falimentului personal . Va rog sa-mi spuneti daca este adevarat si daca sunt sanse de reusita ? In cazul in care vom fi declarati insolventi , va fi recunoscut si la noi in tara ?
Multumesc anticipat
Legea falimentului personal este pe masa guvenantilor nostri de multi ani. FMI-ul a solictat Romaniei, amanarea adoptarii cu toate ca doar tara noastra si Ungaria nu au o asemenea lege.
Puteti sa declarati falimentul personal intr-o alta tara (mai putin cele doua) doar daca sunteti cetatean al acelei tari.
Stiu ca nu exista aceasta lege in Romania , de aceea intreb despre declararea in alta tara . Mai exact in Anglia , unde am locuit o perioada si intentionam sa mergem din nou .
Sunteti sigur ca trebuie sa fim cetateni sau doar rezidenti ?
Multumesc
Referitor la revisal
Dinush
Daca un salariat este cetatean maghiar, dar i-am facut CNP Romanesc, prin urmare are domiciliul in Romania, in Revisal la date personale ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Ajutor
Nikosia
Lucrez la o firma din Romania, si am angajat cu contract individual de munca, inregistrat la ITM, un cetatean ungur, nerezident in Romania, sa desfasoarea ... (vezi toată discuția)