avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Autorizatie de constructie, refuz acordare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Autorizatie de constructie, refuz acordare

am vindut pamant unei persoane pt a construi o casa pamantul find intravilant in acte. primaria nu vrea sa ii de autorizatie de constructie pe motiv ca in acea zona vor sa faca zona industriala mentionez ca eu locuiesc acol linga terenul ce lam vindut eu avin 2 hectare de pamint ce apartin de locuinta mea si tot pamintul este inscris in cartea funinciara ca find intravilan curti contructi anexe si impozitul platind tot ca intravilan ce pot sa fac in cazul in care as dori si eu sa construiesc . terenul ce lam vindut facand si el parte din cele 2 hectare si as dori sa stiu cu ce pot ajuta eu persoana carei iam vindut pamintul cu sima dumitrescu

mentionez ca primarul spune ca nu stie cum de pamintul meu este intravilan .pentru ca la ei in documentatie zice ca e arabil dar eu impozit platesc intravilan acest pamint si intabularea casei lam obtinut prin uzucapiune in anul 2007 cu sentinta definitiva si irevocabila . cand am dus actele la cadastru pentru inregistrare mi sa cerut de la primarie sa duc un act de urbanism prin care primaria spune ca acel pamint este intravilan ce se poate face? cu stima si respect astept rasunsul dumneavoastra

Alte discuții în legătură

Drept la mostenire,succesiune, partaj casa,pamint si padure doior doior Bunica(mama mamei mele) a murit in 1990 si nu au ramasca mostenitori decit unchiul meu cu sotia si cu copilul acestora , cu mine si fratele meu sa împartim ... (vezi toată discuția)
Transformare - teren intravilan arabil in intravilan construibil MihaiMih MihaiMih Buna ziua, Doresc sa achizitionez un teren in satul Capul Piscului, comuna Godeni, Arges. Terenul pe care il doresc este trecut ca fiind [b]\"intravilan ... (vezi toată discuția)
Pot construi in intravilan arabil/ pașune? CBM CBM Buna ziua! Am un teren situat in intravilanul localitatii.In 2001 cand l-am cumparat, am solicitat autorizatie de construire casuta cu mansarda( 25mp amprenta ... (vezi toată discuția)