avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proprietate privata traversata de linii de inalta ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proprietate privata traversata de linii de inalta tensiune

Buna seara.
In speta ,pe deasupra proprietatii private X trec linii de inalta tensiune.
Proprietarul doreste sa faca o constructie ,dar nu are aceasta posibilitate datorita acelor linii de inalta electrice.Cei de la renel nu dau curs solicitarilor repetate de a muta acele linii.
Intrebarea este urmatoarea: se pot cere despagubiri sau plata unei chirii pentru folosirea spatiului aerian privat?
Ce se poate face pentru rezolvarea spetei in cauza?

Alte discuții în legătură

Stalp de inalta tensiune pe proprietatea mea alexandraz alexandraz Buna ziua! Va rog sa ma ajutati! Pe proprietatea mea de la tara exista un stalp de inalta tensiune(ma refer la un stalp care transporta sute de mii de ... (vezi toată discuția)
Teren 5000 m patrati catalinion73 catalinion73 buna ziua. va rog lamuritima si pe mine cu o mica problema . Detin un teren undeva langa a1 si pe acel teren trece pe deasupra o linie de inalta tensiune,iar ... (vezi toată discuția)
Stalpi curent pe teren privat leorot leorot Buna seara, Detin un teren la tara si pe un sfert din el, la strada, se afla 3 stalpi de inalta tensiune si 2 transformatoare. integral pe terenul meu. sunt ... (vezi toată discuția)